skip to Main Content

Steun ons met een permanente voedselbedeling in Antwerpen.

Reeds langer dan een jaar zijn wij allemaal gedwongen te leven in een maatschappij waarin ons dagelijks leven op één of andere manier door Covid-19 is beïnvloed. Ook het Leger des Heils in Antwerpen wordt geconfronteerd met de gevolgen van de pandemie. De verzoeken om hulp worden steeds talrijker, de noden nemen toe en onze organisatie wil aanwezig blijven om haar opdracht te vervullen: het lenigen van de menselijke noden zonder onderscheid, in Zijn naam!

Daarom willen we een permanente wekelijkse bedeling van levensmiddelen organiseren. Wij willen niet alleen voedsel verstrekken aan mensen die het hard nodig hebben, maar ook een luisterend oor en administratieve begeleiding bieden. De begunstigden zullen daarom door een maatschappelijk werker worden opgevolgd en mensen met beperkte mobiliteit zullen rechtstreeks aan huis worden bediend.
Verscheidene partners hebben zich reeds bereid verklaard voedsel te schenken, waarvoor wij hen danken.

Wij moeten echter nog verschillende logistieke voorzieningen treffen en materiaal aanschaffen zoals koelkasten, diepvriezers, gekoelde vitrines, kantooruitrusting,…

Tot dusver is bijna de helft van de financiering die nodig is om het programma op te starten bij elkaar gehaald, maar wij hebben nog steeds uw hulp nodig om het programma af te ronden en duurzaam te maken. We hebben nog 9.000 € nodig om dit project te starten, dat van essentieel belang is voor zoveel mensen die in armoede leven.

U wenst ons te steunen ? U kunt ons helpen met een gift online (vergeet niet aan te duiden dat uw gift specifiek voor dit project is) of door dit artikel te delen op via uw sociale media.

Meest recent nieuws

Vredestichters onder de vluchtelingen

Kapitein Michaël Druart en zijn vrouw zijn verantwoordelijk voor het gemeenschapscentrum in Luik. Toen hij…

Lees meer

Getuigenis van Yuliia – De vrede terugvinden

Yuliia is Oekraïens. Ze is 31 jaar oud en moeder van haar 9-jarige zoon Romain.…

Lees meer

“Op weg naar Kerst 2022”, het jaarlijkse christelijke publieksevenement van het Leger des Heils

Het is alweer voorbij, dank aan allen die een bijdrage hebben geleverd aan het succes…

Lees meer
Back To Top