Skip to content

“Share the Warmth” schenk je jas en ontvang -20% op je volgende!

Het Leger des Heils en de vrouwenmodewinkels van Vero Moda bundelen hun krachten om een uitzonderlijke campagne te lanceren om mensen in precaire situaties en uitsluiting te helpen: Share The Warmth. Tot en met 25 oktober zal het merk, in samenwerking met onze teams, de warmte delen met vrouwen in nood dankzij de vrijgevigheid van andere vrouwen.

share the warmth

Bijna een derde van de daklozen zijn vrouwen, en dit cijfer neemt voortdurend toe, volgens gegevens die worden gepubliceerd en gecontroleerd door verschillende instanties zoals het Instituut voor de gelijkheid van vrouwen en mannen, IWEPS en de Samusociaal van Brussel.

 

De campagne!

De actie is eenvoudig: elke klant kan zijn oude gebruikte jas in goede staat terugbrengen naar een van de nabijgelegen Vero Moda-winkels. Alle verzamelde jassen worden dan overhandigd aan de teams van het Leger des Heils om te worden herverdeeld onder de noodlijdenden. In ruil voor deze daad van solidariteit krijg je zelfs 20% korting op de aankoop van je volgende jas in de winkel.

 

Actie op Europese schaal

Deze samenwerking tussen het Leger des Heils en Vero Moda begon in 2019 in Denemarken. Bijna 6.000 jassen werden later verzameld en door het succes van deze operatie werd het aanbod uitgebreid naar 15 Europese landen waaronder Oostenrijk, België, Tsjechië, Denemarken, Groot-Brittannië, Duitsland, Noorwegen, Finland, Frankrijk, Ierland, IJsland, Luxemburg, Nederland, Zweden en Zwitserland.

 

Waar kan ik een Vero Moda-winkel in de buurt vinden?

Wil je deelnemen aan de solidariteitsactie? Klik op de volgende link om de Vero Moda-winkel bij jouw in de buurt te vinden: https://www.veromoda.com/be/nl/stores

Je kunt ook informatie vinden over de campagne op de officiële website van Vero Moda https://www.veromoda.com/be/nl/vm/trending/share-the-warmth/
Meest recent nieuws

Olympische Spelen in Parijs, daklozen zijn voor sommigen beschamend!

Van 26 juli tot 11 augustus en van 28 augustus tot 8 september 2024 zijn…

Lees meer

Gegroepeerde woonst “Home sweet home”

Een nieuw hulpmiddel voor re-integratie in zelfstandig wonen: Hoe verlaat je een opvangcentrum om succesvol…

Lees meer
Message pâques 2024 Lyndon Buckingham

Ontdek de Paasboodschap van Generaal Lyndon Buckingham

Bekijk de Paasboodschap van Generaal Lyndon Buckingham (ondertiteling beschikbaar in opties).

Lees meer
Back To Top