skip to Main Content

“Share the Warmth” schenk je jas en ontvang -20% op je volgende!

Het Leger des Heils en de vrouwenmodewinkels van Vero Moda bundelen hun krachten om een uitzonderlijke campagne te lanceren om mensen in precaire situaties en uitsluiting te helpen: Share The Warmth. Tot en met 25 oktober zal het merk, in samenwerking met onze teams, de warmte delen met vrouwen in nood dankzij de vrijgevigheid van andere vrouwen.

share the warmth

Bijna een derde van de daklozen zijn vrouwen, en dit cijfer neemt voortdurend toe, volgens gegevens die worden gepubliceerd en gecontroleerd door verschillende instanties zoals het Instituut voor de gelijkheid van vrouwen en mannen, IWEPS en de Samusociaal van Brussel.

 

De campagne!

De actie is eenvoudig: elke klant kan zijn oude gebruikte jas in goede staat terugbrengen naar een van de nabijgelegen Vero Moda-winkels. Alle verzamelde jassen worden dan overhandigd aan de teams van het Leger des Heils om te worden herverdeeld onder de noodlijdenden. In ruil voor deze daad van solidariteit krijg je zelfs 20% korting op de aankoop van je volgende jas in de winkel.

 

Actie op Europese schaal

Deze samenwerking tussen het Leger des Heils en Vero Moda begon in 2019 in Denemarken. Bijna 6.000 jassen werden later verzameld en door het succes van deze operatie werd het aanbod uitgebreid naar 15 Europese landen waaronder Oostenrijk, België, Tsjechië, Denemarken, Groot-Brittannië, Duitsland, Noorwegen, Finland, Frankrijk, Ierland, IJsland, Luxemburg, Nederland, Zweden en Zwitserland.

 

Waar kan ik een Vero Moda-winkel in de buurt vinden?

Wil je deelnemen aan de solidariteitsactie? Klik op de volgende link om de Vero Moda-winkel bij jouw in de buurt te vinden: https://www.veromoda.com/be/nl/stores

Je kunt ook informatie vinden over de campagne op de officiële website van Vero Moda https://www.veromoda.com/be/nl/vm/trending/share-the-warmth/
Meest recent nieuws

“Adventslichten”: Ontdek de solidaire Adventskalender

Het Leger des Heils nodigt u uit om deel te nemen aan een uniek en…

Lees meer

Op weg naar Kerst 2023: Doe mee aan de 5e editie van het jaarlijkse christelijke evenement van het Leger des Heils.

Het enthousiasme van de feestdagen wordt hernieuwd met de 5e editie van het jaarlijkse evenement…

Lees meer

Clair Matin : Zodat de kinderen hier zich thuisvoelen…

Clair Matin is een instelling voor maximaal 42 kinderen tussen 3 en 18 jaar, die…

Lees meer
Back To Top