Skip to content

“Op weg naar Kerst”. Een uitnodiging tot samenhorigheid en eenheid in Christus tijdens deze feestdagen.

Het Leger des Heils organiseert voor de tweede keer “Op weg naar Kerst”. Een uitnodiging tot samenhorigheid en eenheid in Christus tijdens deze feestdagen.

Dit evenement vindt plaats op 30 november tegenover ons Nationaal Hoofdkwartier in het centrum van Brussel met een doorlopend concert van live muziek en entertainment van 14 uur tot 18 uur.
Elk jaar, ook tijdens de winterperiode, steunt het Leger des Heils mensen in moeilijkheden: soepbedeling, kerstpakketten via thuisbezorging, feestelijke maaltijden,… Om deze periode te starten organiseren we voor de tweede keer op 30 november “Op weg naar Kerst”. De gelegenheid om het grote publiek aan te moedigen de feestdagen te starten door samenhorig te zijn met hen die het nodig hebben.
Kom op 30 november de Adventsperiode met ons vieren en samen de christelijke dimensie van Kerst uiten. “Op weg naar Kerst” is de ideale gelegenheid om zich als gelovigen te verenigen en een feestelijk en solidaire moment te beleven in aanloop naar de feestdagen.
Tijdens het grote concert zijn er verschillende groepen van het Leger des Heils te horen maar tevens van Brusselse kerken van verschillende denominaties. Ook kan men genieten van een hapje en een drankje, kinderanimatie en iedereen zal zijn gading vinden in de verscheidenheid van de muziek: Gospel, rap, zangkoor, tamboerijn, Het evenement is gratis en iedereen is van harte welkom om deze feestelijke winterperiode samen in te zetten.
En Route vers Noël 2
De traditionele kerstpot zal aanwezig om geld in te zamelen om de verschillende acties tijdens de winterperiode van het Leger des Heils te financieren.

Kerst beleef je samen !

De nadruk ligt op samenhorigheid, het Leger des Heils nodigt de verschillende media, godsdienstige en sociale partners uit maar ook de politieke autoriteiten om samen, op 30 november op weg te gaan naar Kerst.
Datum: 30 november 2019 van 14u tot 18u
Plaats: Nieuwe Graanmarkt (centrum van Brussel)
Gratis evenement
Metro: lijn 5, halte Sint-Katelijne
FACEBOOK :
https://www.facebook.com/events/442345683083583/

Meest recent nieuws

24 jaar ten dienste van vrouwen

Het Leger des Heils wil tegemoetkomen aan de behoeften van hulp en bescherming van vrouwen…

Lees meer

Samen het laatste stukje weg afleggen

“Het leven is schoonheid, bewonder het. Leven is een belofte, houd je eraan. Leven is…

Lees meer

Olympische Spelen in Parijs, daklozen zijn voor sommigen beschamend!

Van 26 juli tot 11 augustus en van 28 augustus tot 8 september 2024 zijn…

Lees meer
Back To Top