Skip to content

Op weg naar Kerst 2023: Doe mee aan de 5e editie van het jaarlijkse christelijke evenement van het Leger des Heils.

Het enthousiasme van de feestdagen wordt hernieuwd met de 5e editie van het jaarlijkse evenement “Op weg naar Kerst”, georganiseerd door het Leger des Heils. We zien elkaar op 25 november 2023 van 14:00 tot 17:00 uur op de Nieuwe Graanmarkt te 1000 Brussel, een niet te missen evenement om de kerstfestiviteiten te starten.

“Op weg naar Kerst”: een openbaar christelijk evenement in de aanloop naar Kerstmis.

Sluit u ook dit jaar weer bij ons aan bij de viering van ons jaarlijkse christelijke evenement “Op Weg naar Kerst”.

“Op Weg naar Kerst” is een oproep tot solidariteit en eenheid in Christus in dit feestseizoen. Terwijl sommigen vieren met cadeaus en feestmaaltijden, worden anderen geconfronteerd met isolatie en financiële problemen. Het Leger des Heils gaat deze uitdagingen aan door winterse acties te organiseren, zoals het uitdelen van soep en voedselpakketten, om hen in nood te helpen.

Met het doel om deze periode van solidariteit te starten, organiseert het Leger des Heils op 25 november 2023 vanaf 14 uur in het hart van Brussel de 5e editie van zijn topevenement “Op Weg naar Kerst”. Dit initiatief is bedoeld om iedereen bewust te maken van broederschap en om na te denken over degenen voor wie deze periode niet synoniem staat voor vreugde.

De toegang tot het evenement is gratis. Ter plaatse vindt u de traditionele Kerstpotten van het Leger des Heils, waar bezoekers worden uitgenodigd om een donatie te doen. Deze bijdragen zullen helpen om onze solidariteitsinitiatieven gedurende de hele winter te ondersteunen.

Een gelegenheid om onze christelijke aanwezigheid te bevestigen

“Op Weg naar Kerst” biedt de ideale gelegenheid om niet alleen onze betrokkenheid te tonen, maar ook om onze eenheid in Christus te vieren tijdens de Adventsperiode, waarmee we gezamenlijk de christelijke essentie van het kerstseizoen benadrukken.

Livemuziek en animatie van 14u tot 17u

Dit jaar zullen verschillende muzikanten op het podium staan, zoals Christian Neufné, Laura Pepe, het ELIM-koor, maar ook artiesten afkomstig uit kerken van over heel Brussel. Begeleid door proeverijstands en kinderanimatie, zal het concert een mix van diverse muziekstijlen bevatten: Gospel, Zangkoor, Muziekkorps, Tamboerijnen, enzovoort.

Op Weg naar Kerst – 2023
Zaterdag 25 november
14.00 – 17.00 uur
Nieuwe Graanmarkt
1000 Brussel

Meest recent nieuws

“Adventslichten”: Ontdek de solidaire Adventskalender

Het Leger des Heils nodigt u uit om deel te nemen aan een uniek en…

Lees meer

Op weg naar Kerst 2023: Doe mee aan de 5e editie van het jaarlijkse christelijke evenement van het Leger des Heils.

Het enthousiasme van de feestdagen wordt hernieuwd met de 5e editie van het jaarlijkse evenement…

Lees meer

Clair Matin : Zodat de kinderen hier zich thuisvoelen…

Clair Matin is een instelling voor maximaal 42 kinderen tussen 3 en 18 jaar, die…

Lees meer
Back To Top