Skip to content

WIE BETAALT DE PRIJS?

Mensenhandel wereldwijd afschuwelijke realiteit

Mensenhandel is een van de grootste sociale misstanden van onze tijd. Mannen, vrouwen en kinderen die gedwongen worden als slaaf te werken. Zij zijn volledig beroofd van hun vrijheid en mensenrechten. Met meer dan een miljoen slachtoffers in Europa, een humanitaire ramp. De gevolgen zijn verwoestend voor de slachtoffers en hun families. Daarom is het Leger des Heils gestart met een Europese campagne tegen mensenhandel.

EUROPESE CAMPAGNE TEGEN MENSENHANDEL

Het Leger des Heils strijdt wereldwijd tegen de moderne slavenhandel. En die strijd wordt op verschillende fronten gevoerd. We willen slavernij voorkomen en we zetten ons in om mensen te redden die er slachtoffer van zijn. Ook begeleiden we slachtoffers naar een nieuw bestaan.

MOOIE NAGELS, SCHERPE PRIJZEN

De waarheid achter verdacht lage prijzen in nagelstudio’s en -salons is soms afschuwelijk. In Nederland zijn duizenden mensen namelijk dagelijks slachtoffer van uitbuiting in nagelsalons. Zij worden vaak onder valse voorwendselen en onder bedreiging van geweld gedwongen te werken.

KLUS GEKLAARD VOOR EEN PRIKKIE

Uw verbouwing gefikst voor zo weinig geld? Dat klinkt bijna te goed om waar te zijn. En dat is het ook. De waarheid achter verdacht lage prijzen voor (ver)bouw- en renovatieklussen is soms afschuwelijk. In België zijn duizenden mensen namelijk dagelijks slachtoffer van arbeidsuitbuiting.

MASSAGE MET EEN BEETJE MEER

Niet alleen ontspannende massage! Dat klinkt bijna te goed om waar te zijn. En dat is het ook. De waarheid achter verdacht lage prijzen voor een massage is soms afschuwelijk. In België zijn duizenden mensen namelijk dagelijks slachtoffer van arbeidsuitbuiting.

SCHOONMAAK AAN HUIS

Een schoon huis, en dat voor die prijs ! Dat klinkt bijna te goed om waar te zijn. En dat is het ook. De waarheid achter verdacht lage prijzen voor een schoonmaakbeurt is soms afschuwelijk. In België zijn duizenden mensen namelijk dagelijks slachtoffer van arbeidsuitbuiting

WIE BETAALT DE PRIJS?

#STOPHUMANTRAFFICKING
#WIEBETAALTDEPRIJS

DIT IS EEN EUROPESE CAMPAGNE VAN HET LEGER DES HEILS

Back To Top