Skip to content

Mededeling betreffende COVID-19

Het Leger des Heils zet zijn inspanningen voort om de best mogelijke hulp te bieden aan zowel de daklozen als de behoeftigen die in zijn instellingen zijn gehuisvest. Voor de veiligheid van iedereen zijn de diensten echter aangepast om te voldoen aan de overheidsvoorschriften in de strijd tegen VIDOC-19.
De daklozen behoren tot de meest gemarginaliseerde groepen in onze samenleving. Daarom moeten we er tijdens deze epidemie samen voor zorgen dat we een zorgzame en medelevende houding ten opzichte van hen aanhouden. Als het dagelijks leven van ons allemaal moeilijk is geworden, dan is dat van hen nog moeilijker geworden. Laten we zorg dragen voor onze naaste.

Als Leger des Heils is het grootste probleem waar we nu mee te maken hebben het tekort aan mondmaskers. Omdat een zelfgemaakt masker altijd nuttiger is dan helemaal niets, doen we een beroep op iedereen die er maskers kan maken en om ze bij het dichtstbijzijnde Leger des Heils-punt te bezorgen indien mogelijk. We verzekeren u dat ze voor ons van groot nut zullen zijn.

“Moge God, die ons doet volharden en ons troost geeft, u de eensgezindheid geven die Christus Jezus van ons vraagt.” Romeinen 15:5
Mike Stannet (Majoor)
Regionaal leider, België

Meest recent nieuws

Gegroepeerde woonst “Home sweet home”

Een nieuw hulpmiddel voor re-integratie in zelfstandig wonen: Hoe verlaat je een opvangcentrum om succesvol…

Lees meer
Message pâques 2024 Lyndon Buckingham

Ontdek de Paasboodschap van Generaal Lyndon Buckingham

Bekijk de Paasboodschap van Generaal Lyndon Buckingham (ondertiteling beschikbaar in opties).

Lees meer
André Masende Leger des Heils

Een officier van het Leger des Heils treedt de protestantse kerk binnen.

Na 134 jaar aanwezigheid in het koninkrijk België zet de integratie van de heilsbeweging in…

Lees meer
Back To Top