skip to Main Content

Laten we samen de 3e editie beleven van “Op weg naar Kerst”, het jaarlijkse christelijke publieksevenement van het Leger des Heils

Het zal plaats vinden op zaterdag 27 november op de Nieuwe Graanmarkt vanaf 14 uur.

Het evenement omvat animatie voor kinderen, proeverijen en livemuziek, met de uitzonderlijke medewerking van het koor Voice of Angels en deelnemende kerken uit heel Brussel.

“Op weg naar Kerst”: een openbaar christelijk evenement in de aanloop naar Kerstmis.

Na een 100% digitale editie vorig jaar als gevolg van de sanitaire beperkingen, nodigen we u uit om dit jaar met ons de derde editie van “Op weg naar Kerst” te beleven, het jaarlijkse christelijke evenement van het Leger des Heils.

« Op weg naar Kerst » is een uitnodiging tot solidariteit en eenheid in Christus tijdens deze feestelijke periode, die voor sommigen een tijd is van gezelligheid en geluk, dat rijmt met het kopen van cadeaus en allerhande maaltijden, maar die voor anderen wordt gekenmerkt door isolement en bestaansonzekerheid. Daarom strijdt het Leger des Heils al enkele jaren tegen deze plaag en voert het jaarlijks winteracties om mensen in moeilijkheden te helpen: uitdelen van soepen, voedselpakketten aan huis, kerstmaaltijden, enz.

Om deze periode van solidariteit in te luiden organiseert het Leger des Heils op 27 november, vanaf 14 uur in het centrum van Brussel, voor de derde keer zijn topevenement « Op weg naar Kerst » opdat iedereen denkt aan zijn medemens en aangemoedigd zou worden om stil te staan bij diegenen voor wie deze tijd van het jaar niet zo aangenaam is.

Het evenement is gratis en de traditionele kerstpotten van het Leger des Heils zullen ter plaatse beschikbaar zijn zodat iedereen een donatie kan doen om onze solidariteitsacties tijdens de winterperiode te ondersteunen.

Een gelegenheid om onze christelijke aanwezigheid te bevestigen

« Op weg naar Kerst » is ook een ideale kans om onze aanwezigheid te bevestigen, maar ook om onze eenheid in Christus te vieren tijdens dit seizoen van het jaar om samen de christelijke dimensie van Kerstmis te beleven.

Livemuziek en animatie van 14u tot 16u30

Verschillende muzikanten uit kerken uit heel Brussel zullen op het podium aanwezig zijn. Het concert, omringd door degustatiestands en kinderanimatie, zal gebracht worden met verschillende muziekstijlen: Gospel, koor, muziekkorps, tamboerijnsters, enz.

Met de uitzonderlijke deelname van :

« Op weg naar Kerst » – 3de editie
Zaterdag 27 november
14u – 16u30
Nieuwe Graanmarkt 34
1000 Brussel

Ontdek hieronder de aftermovie van onze laatste live editie :

Back To Top