Skip to content

CORONAVIRUS : Een boodschap van hoop namens Majoor Mike Stannett

Veel mensen voelen zich angstig en onzeker door de epidemie Coronavirus. Angst door de beperkingen die de overheid heeft ingesteld om de verspreiding van het virus te helpen beperken. Angst bij het winkelen, zullen er de boodschappen zijn die je nodig hebt. Zenuwachtig om gebruik te maken van het openbaar vervoer. Misschien zelfs angst als je symptomen hebt die er al dan niet op wijzen dat je het virus hebt en de onzekerheid van de uitkomst.

Dan zal de vrede van God, die wij met geen mogelijkheid kunnen begrijpen, jullie hart en jullie gedachten beschermen in Jezus Christus.

Dit zijn allemaal normale reacties op deze abnormale omstandigheden en onzekere tijden. Je bent misschien niet eens bezorgd voor jezelf, maar voor anderen die je kent en liefhebt en die misschien meer risico lopen of kwetsbaar zijn.

Hoe helpt het geloof ons om onze natuurlijke reacties in balans te houden met het vertrouwen van God dat alles goed komt. Ons geloof beschermt ons in de zin dat we hopen dat het leven meer is dan het heden, dat er meer komt. Deze hoop die we hebben is gebaseerd op het geloof in de opstanding van Jezus. Daarom wordt de angst verminderd als we gekalmeerd worden door deze relatie met Hem.

De menselijke conditie is dat we geboren worden en sterven. Het leven is een kostbaar geschenk omdat het fragiel is en toch hebben we ook God diepgang en veerkracht gegeven om ons te helpen deze uitdagingen aan te gaan. Op fysiek niveau zijn we beperkt, onze hoop ligt in het spirituele.
Het doel van dit vertrouwen dat we hebben, is dat we ook anderen mogen helpen. Geef een ander een gevoel van vrede, of troost, of zorgzame steun. Moge u in de komende dagen de vrede kennen die alleen de Heer kan geven, de kracht van de Heilige Geest om anderen aan te moedigen om deze rust te vinden.
Gods zegen toegewenst,
Mike en Ruth Stannett, majoors
Regionale leiders

Meest recent nieuws

24 jaar ten dienste van vrouwen

Het Leger des Heils wil tegemoetkomen aan de behoeften van hulp en bescherming van vrouwen…

Lees meer

Samen het laatste stukje weg afleggen

“Het leven is schoonheid, bewonder het. Leven is een belofte, houd je eraan. Leven is…

Lees meer

Olympische Spelen in Parijs, daklozen zijn voor sommigen beschamend!

Van 26 juli tot 11 augustus en van 28 augustus tot 8 september 2024 zijn…

Lees meer
Back To Top