Skip to content

“Adventslichten”: Ontdek de solidaire Adventskalender

Het Leger des Heils nodigt u uit om deel te nemen aan een uniek en inspirerend initiatief om de Adventsperiode te vieren. In een geest van delen en solidariteit heeft de organisatie een speciaal project gelanceerd met de naam “Adventslichten”. Dit project bestaat uit een Adventskalender zoals geen ander, bedoeld om hoop en vreugde te verspreiden tijdens deze feestelijke maand.

Vanaf 1 december zal elke dag een reeks verrassingen en troost brengen. De “Adventslichten” kalender zal dagelijks een nieuw ‘venster’ onthullen, met reflecties, inspirerende getuigenissen of een speciaal initiatief van het Leger des Heils. Deze geopende vensters zullen kansen zijn om na te denken, verbinding te maken met anderen, en deel te nemen aan acties die een verschil maken.

Maar de betrokkenheid stopt daar niet. Elke week zal het Leger des Heils een uitdaging voorstellen aan zijn gemeenschap. Deze uitdagingen, ontworpen om voor iedereen toegankelijk te zijn, hebben tot doel vreugde en altruïsme te verspreiden. Het zal een mooie gelegenheid zijn om harten aan te raken en banden te smeden, terwijl men blijk geeft van vrijgevigheid en vriendelijkheid.

Uw deelname en steun zijn cruciaal voor het succes van dit initiatief. Het Leger des Heils moedigt iedereen aan om op zijn eigen manier deel te nemen, of het nu is door de kalender te volgen, de wekelijkse uitdagingen aan te gaan, of gewoon door deze momenten van licht te delen met uw dierbaren en uw gemeenschap.

Laten we samen van deze decembermaand een tijd van solidariteit maken. Sluit u aan bij ons in dit menselijk en spiritueel avontuur, en laten we elkaar helpen om Advent te vieren op een manier die een positieve en blijvende indruk achterlaat in ons leven en dat van anderen.

Om de kalender te ontdekken, bezoek op 1 december onze Facebook-pagina.

Meest recent nieuws

“Adventslichten”: Ontdek de solidaire Adventskalender

Het Leger des Heils nodigt u uit om deel te nemen aan een uniek en…

Lees meer

Op weg naar Kerst 2023: Doe mee aan de 5e editie van het jaarlijkse christelijke evenement van het Leger des Heils.

Het enthousiasme van de feestdagen wordt hernieuwd met de 5e editie van het jaarlijkse evenement…

Lees meer

Clair Matin : Zodat de kinderen hier zich thuisvoelen…

Clair Matin is een instelling voor maximaal 42 kinderen tussen 3 en 18 jaar, die…

Lees meer
Back To Top