skip to Main Content

Achter de duisternis 25/09 – Internationale gebedsdag voor slachtoffers van mensenhandel

Het Leger des Heils zet zich al jaren in voor de bestrijding van moderne slavernij en mensenhandel. Wij hebben inderdaad een theologisch maar ook een historisch mandaat en wij geloven dat het gebed een fundamenteel instrument is om te strijden voor de veiligheid van de slachtoffers en zo te werken aan een wereld zonder uitbuiting.

We nodigen iedereen die bereid en bewogen is door deze zaak uit om samen met het Leger des Heils, haar partners en vrienden over de hele wereld collectief te bidden voor gerechtigheid en vrijheid op zondag 25 september 2022. Iedereen is welkom bij onze christelijke gemeenschappen om dit moment samen te delen (klik hier om de dichtstbijzijnde te vinden).

 

Op die dag zal het Leger des Heils publiekelijk zijn collectieve inzet verklaren om slachtoffers te helpen uit de duisternis te komen en in een ruimte van zichtbaarheid en licht te brengen, vandaar de naam van het initiatief #audeladelobscurite

Ontdek hoe mensen over de hele wereld vorig jaar deelnamen! Klik op de video hieronder om fragmenten te zien van de deelname van vorig jaar aan Beyond the Dark (Achter de duisternis in het Nederlands) :

Meest recent nieuws
Eva Burrows Générale De L’Armée Du Salut De 1986 à 1993

Vrouwen, ten dienste van God

Hoewel vrouwen niet vaak in de Bijbel worden genoemd, heeft elk van hen een prominente…

Lees meer

Achter de duisternis 25/09 – Internationale gebedsdag voor slachtoffers van mensenhandel

Het Leger des Heils zet zich al jaren in voor de bestrijding van moderne slavernij…

Lees meer

De blijdschap om dienstvaardig te zijn

Majoors Frank en Bluette Estievenart, beiden onlangs gepensioneerd, hebben zojuist een bladzijde omgeslagen in hun…

Lees meer
Back To Top