skip to Main Content

Achter de duisternis 25/09 – Internationale gebedsdag voor slachtoffers van mensenhandel

Het Leger des Heils zet zich al jaren in voor de bestrijding van moderne slavernij en mensenhandel. Wij hebben inderdaad een theologisch maar ook een historisch mandaat en wij geloven dat het gebed een fundamenteel instrument is om te strijden voor de veiligheid van de slachtoffers en zo te werken aan een wereld zonder uitbuiting.

We nodigen iedereen die bereid en bewogen is door deze zaak uit om samen met het Leger des Heils, haar partners en vrienden over de hele wereld collectief te bidden voor gerechtigheid en vrijheid op zondag 25 september 2022. Iedereen is welkom bij onze christelijke gemeenschappen om dit moment samen te delen (klik hier om de dichtstbijzijnde te vinden).

 

Op die dag zal het Leger des Heils publiekelijk zijn collectieve inzet verklaren om slachtoffers te helpen uit de duisternis te komen en in een ruimte van zichtbaarheid en licht te brengen, vandaar de naam van het initiatief #audeladelobscurite

Ontdek hoe mensen over de hele wereld vorig jaar deelnamen! Klik op de video hieronder om fragmenten te zien van de deelname van vorig jaar aan Beyond the Dark (Achter de duisternis in het Nederlands) :

Meest recent nieuws

Op weg naar Kerst 2023: Doe mee aan de 5e editie van het jaarlijkse christelijke evenement van het Leger des Heils.

Het enthousiasme van de feestdagen wordt hernieuwd met de 5e editie van het jaarlijkse evenement…

Lees meer

Clair Matin : Zodat de kinderen hier zich thuisvoelen…

Clair Matin is een instelling voor maximaal 42 kinderen tussen 3 en 18 jaar, die…

Lees meer
Mégane à la caisse du magasin LE24

Geloof in praktijk brengen door arbeidsintegratie

Megan, 26 jaar, volgde een opleiding als zorgassistente. Met het ART60 (*1)-statuut wil ze graag…

Lees meer
Back To Top